جدا سازی ماهی و میگوهای صید شده ،مرده و خراب شده و اثرات آنها بر کیفیت بعد از صید+PPT
جدا سازی ماهی و میگوهای صید شده ،مرده و خراب شده و اثرات آنها بر کیفیت بعد از صید+PPT
تهیه کننده: هه ژیر مرادی (کارشناسی فرآوری محصولات شیلاتی)
آبان 88
مقدمه:
کیفیت چیست؟ کیفیت فراورده های دریایی خوراکی (sea food) همواره بصورت سنتی و بر پایه حد تغییر مقبولیت (حاصل از تغییرات نامطلوب Deterioration ) و درجه فساد Spoilage) (ماده خام اولیه یا محصول آلوده مورد ارزیابی قرار گرفته ،در حالیکه بخوبی روشن است این تغییرات هیچگاه یکسان نبوده و تا حد زیادی به گونه ماهی و میگو واندازه آنها ،روش صید ،نحوه نگهداری و اماده سازی ،و بخصوص درجه حرارت محیط بستگی دارد.در مورد واژه (Quality) از نظر بین المللی نقطه نظر مشترکی وجود ندارد و دیده شده که بسیاری موارد از این واژه به درستی استفاده نگردیده است. کیفیت عبارتست از مجموعه ای صفات و اختصاصات یک محصول که بر میزان مقبولیت آن در نزد خریدار یا مصرف کننده موثر بوده آن را از دیگر واحد های آن محصول متمایز می نماید“.
(جهت دانلودفایل ،لینک زیر را در آدرس بار (address bar) مرورگر خود کپی کرده و دگمه ENTER را بزنید.)
http://dc146.4shared.com/download/165207329/ce7a6fbe/joda_sazi_mahi_va_meygouhaye_k.ppt
+ نوشته شده در جمعه سیزدهم آذر ۱۳۸۸ ساعت 12:0 توسط مهدی اعتدالی
|
در این وبسایت به موضوعات مربوط به صنایع غذایی و فــرآوری آبـزیـان Fish Processing می پردازیم،سعی میکنیم مطالب و مقالات جدید و پر محتوا رو تهیه و با انواع فرمتها word,pdf,ppt در اختیار علاقمندان بذاریم،در ضمن عکسهای مرتبط با صنایع غذایی و فرآوری هم داریم..(بیشک دیدگاه هر کس نشانهی تفکر اوست، ما در برابر نظر دیگران مسئول نیستیم...)مرسی که تشریف آوردید...