خوراکیهای مضر

مقاله زیر رو در یکی از کلوبها دیدم و چون مفید بود عینا در اینجا درج میکنم اما قبل از اون چند مورد رو بهش اضافه میکنم
1- آبلیموهای صنعتی از سه نوع اسید بعنوان ترش کننده و طعم دهنده و کاه بعنوان رنگ و مواد نگهدارنده شیمیایی تهیه شده و بهیچ عنوان در تهیه آنها از لیمو استفاده نمیشود
2- ماده اصلی کره های گیاهی و روغن های مایع و جامد از مارگارین است - مارگارین از فاضلاب های صنعتی (روغنی که روی فاضلاب میایستد) تهیه میشود
3- ماده اصلی تهیه سوسیس و کالباس روده گوسفند و گاو است
4- در تهیه سرکه صنعتی از اسید های شیمیایی و مواد نگهدارنده استفاده شده و بهیچ عنوان از انگور استفاده نمیشود
5- روغن های جامد و مایع صنعتی (کارخانه ای) حداقل 60 روز در خون باقی مانده و بهیچ عنوان جذب بدن نمیشوند و تنها راه خلاصی از آنها دفع انها از خون است  


آیا میدانید؟

آیا می دانید سس مایونز به دلیل ترکیب خاصی که دارد در کنفرانسهای علمی به عنوان سم کبد معرفی می شود؟