مواد لازم

  • ماهي 1 عدد
  • تخم مرغ 2 عدد
  • آرد گندم 1 پيمانه
  • آرد سوخاري 1 پيمانه
  • پودر سير 1 قاشق مربا خوری
  • ادويه 1 قاشق مربا خوری
  • نمک و فلفل به ميزان لازم
  • روغن 1 پيمانه
  • كنسرو نخود 1 پيمانه
  • قارچ 150گرم
  • چيپس 200گرم

چگونگی پخت

ماهی را پاك كرده به قطعات منظم تقسيم نماييد، استخوانهاي آن را خارج كنيد . تخم مرغ ها را در ظرفی شكسته همراه با نمك و ادويه و فلفل خوب بهم بزنيد. در ظرفی جداگانه آرد سوخاری ریخته و روی آن هم اندكی نمک و فلفل و پودر سیر بريزيد و خوب مخلوط كنيد . ابتدا ماهی را داخل تخم مرغ ها قرار دهيد و بعد داخل آرد گندم فرو ببريد تا يك لايه آرد روی تخم مرغ را بگيرد . مجددا پشت و روی ماهی را تخم مرغ زده و اين بار داخل آرد سوخاری بغلطانيد و در يك تابه روغن ریخته روي حرارت قرار دهيد و ماهی را در روغن سرخ كنيد . شنيسل ها را در ظرفی مناسبی چيده و اطراف آن را با قارچ سرخ كرده، شنيتسل ها را در ظرفی مناسب چيده و اطراف آن را با قارچ سرخ كرده، نخود فرنگی و چيپس تزیین كنيد.