کلاس آشپزی: شنيتسل ماهی
مواد لازم
- ماهي 1 عدد
- تخم مرغ 2 عدد
- آرد گندم 1 پيمانه
- آرد سوخاري 1 پيمانه
- پودر سير 1 قاشق مربا خوری
- ادويه 1 قاشق مربا خوری
- نمک و فلفل به ميزان لازم
- روغن 1 پيمانه
- كنسرو نخود 1 پيمانه
- قارچ 150گرم
- چيپس 200گرم
چگونگی پخت
ماهی را پاك كرده به قطعات منظم تقسيم نماييد، استخوانهاي آن را خارج كنيد
. تخم مرغ ها را در ظرفی شكسته همراه با نمك و ادويه و فلفل خوب بهم
بزنيد. در ظرفی جداگانه آرد سوخاری ریخته و روی آن هم اندكی نمک و فلفل و
پودر سیر بريزيد و خوب مخلوط كنيد . ابتدا ماهی را داخل تخم مرغ ها قرار
دهيد و بعد داخل آرد گندم فرو ببريد تا يك لايه آرد روی تخم مرغ را بگيرد
. مجددا پشت و روی ماهی را تخم مرغ زده و اين بار داخل آرد سوخاری
بغلطانيد و در يك تابه روغن ریخته روي حرارت قرار دهيد و ماهی را در روغن
سرخ كنيد . شنيسل ها را در ظرفی مناسبی چيده و اطراف آن را با قارچ سرخ
كرده، شنيتسل ها را در ظرفی مناسب چيده و اطراف آن را با قارچ سرخ كرده،
نخود فرنگی و چيپس تزیین كنيد.
+ نوشته شده در دوشنبه بیست و پنجم آبان ۱۳۸۸ ساعت 22:47 توسط مهدی اعتدالی
|
در این وبسایت به موضوعات مربوط به صنایع غذایی و فــرآوری آبـزیـان Fish Processing می پردازیم،سعی میکنیم مطالب و مقالات جدید و پر محتوا رو تهیه و با انواع فرمتها word,pdf,ppt در اختیار علاقمندان بذاریم،در ضمن عکسهای مرتبط با صنایع غذایی و فرآوری هم داریم..(بیشک دیدگاه هر کس نشانهی تفکر اوست، ما در برابر نظر دیگران مسئول نیستیم...)مرسی که تشریف آوردید...