مشخصات ابعادی سالن تولید بیسکویت ( با دستگاه پخت تونلی ) :
حداقل طول لازم و ضروری برای سالن تولید بیسکویت با خط تونلی به ظرفیت حدود 3000 کیلو گرم در هر شیفت 8 ساعته = 40 متر
حداقل عرض سالن = 10 متر
حداقل ارتفاع سقف سالن = 6 متر
ابعاد ورودی اصلی به سالن : ارتفاع 5 /4 متر و طول 5 /3 متر
 
مشخصات ابعادی سالن تولید کیک یا کلوچه :
حداقل مساحت مورد نیاز برای سالن تولید کیک یا کلوچه با ظرفیت حدود 3000 کیلوگرم در شیفت 8 ساعته = 180 متر مربع
حداقل عرض سالن = 8 متر
حداقل ارتفاع سقف سالن = 4 متر