مشخصات سالن تولید کیک و کلوچه و بیسکوییت
مشخصات ابعادی سالن تولید بیسکویت ( با دستگاه پخت تونلی ) :
| حداقل طول لازم و ضروری برای سالن تولید بیسکویت با خط تونلی به ظرفیت حدود 3000 کیلو گرم در هر شیفت 8 ساعته = 40 متر |
| حداقل عرض سالن = 10 متر |
| حداقل ارتفاع سقف سالن = 6 متر |
| ابعاد ورودی اصلی به سالن : ارتفاع 5 /4 متر و طول 5 /3 متر |
|
|
| حداقل مساحت مورد نیاز برای سالن تولید کیک یا کلوچه با ظرفیت حدود 3000 کیلوگرم در شیفت 8 ساعته = 180 متر مربع |
| حداقل عرض سالن = 8 متر |
| حداقل ارتفاع سقف سالن = 4 متر |
+ نوشته شده در چهارشنبه یازدهم آبان ۱۳۹۰ ساعت 13:50 توسط مهدی اعتدالی
|
در این وبسایت به موضوعات مربوط به صنایع غذایی و فــرآوری آبـزیـان Fish Processing می پردازیم،سعی میکنیم مطالب و مقالات جدید و پر محتوا رو تهیه و با انواع فرمتها word,pdf,ppt در اختیار علاقمندان بذاریم،در ضمن عکسهای مرتبط با صنایع غذایی و فرآوری هم داریم..(بیشک دیدگاه هر کس نشانهی تفکر اوست، ما در برابر نظر دیگران مسئول نیستیم...)مرسی که تشریف آوردید...