بازرسي و مشخصات ماهي منجمد
بازرسي و مشخصات ماهي منجمد
مشخصات ماهي منجمد قابل قبول و مصرف (الف) و ماهي غيرقابل قبول و مصرف (ب) به شرح زير ميباشد:
ظاهر ماهي
الف- ظاهر خشك شده در پوست وجود ندارد.
ب- نواحي خشك شده پوست و عضله در ماهي وجود داشته و حتي بعضي از قسمتها بر اثر سرما سوخته است.
چشمها
الف- چشمها شفاف و برجسته
ب- چشمها گود و كدر
آبششها
الف- آبششها قرمز و يا قرمز تيره بدون بو
ب- آبششها قهوهاي تيره با بوي بد
سطح رنگي پشت گردن
الف- سطح داخلي پشت گردن رنگ صورتي
ب- سطح داخلي پشت گردن قهوهاي تيره
در آب گرم
الف- در آب گرم داراي بوي طبيعي
ب- در آب گرم حاوي بوهاي غير طبيعي
رنگ پوست و عضلات
الف- پوست و عضلات عاري از رنگ زرد و تغيير رنگي
ب- رنگ زرد در پوست و عضلات بر اثر هيدروليز چربي و فساد آن
در بازرسي ماهي منجمد بايستي ويژگيهاي زير را در نظر گرفت:
الف- ماهي اگر به حالت تازه و سالم منجمد گردد داراي پوست طبيعي، بالههاي شنا منظم و باز و مستقيم، مردمك باز و عدسي چشم شفاف ميباشد.
ب- اگر ماهي زنده پس از مدتي كوتاه منجمد نشده باشد داراي مشخصات بند 1 نبوده و داراي بالههاي شناي جمع شده و به بدن چسبيده، چشمهاي همسطح با دايره سوراخ چشمي و از حدقه درآمده ميباشد.
ج- ماهي اگر پس از مردن در آب منجمد شود، سرپوش آبششي و دهان باز بوده، رنگ پوست بدن نسبت به رنگ طبيعي تيرهتر خواهد بود.
در این وبسایت به موضوعات مربوط به صنایع غذایی و فــرآوری آبـزیـان Fish Processing می پردازیم،سعی میکنیم مطالب و مقالات جدید و پر محتوا رو تهیه و با انواع فرمتها word,pdf,ppt در اختیار علاقمندان بذاریم،در ضمن عکسهای مرتبط با صنایع غذایی و فرآوری هم داریم..(بیشک دیدگاه هر کس نشانهی تفکر اوست، ما در برابر نظر دیگران مسئول نیستیم...)مرسی که تشریف آوردید...