خصوصيات ظاهری ( ارگانولپتيک ) و معيارهای تازگی ميگو
خصوصيات ظاهری ( ارگانولپتيک ) و معيارهای تازگی ميگو
| فاکتور | معيار درجه تازگی | |
| حداقل ويژگيهای مورد نياز | بسيار خوب | درجه يک (A) |
| سطح پوسته : مرطوب و درخشنده - ميگوها در هنگام انتقال از يک ظرف به ظرف ديگر ، جداگانه منتقل شوند . | همان ويژگيهای ذکر شده برای درجه بسيار خوب | |
| - گوشت بايد عاری از هرگونه بوی نامطبوع باشد . | ||
| - ميگوها بايد عاری از شن ، موکوس و ديگر اجسام خارجی باشد . | ||
| وضعيت ظاهری ميگوی با پوست | رنگ صورتی با کمی رگه های سفيد ، ناحيه سينه دارای رنگ روشن تر می باشد . | دارای رنگ صورتی متمايل به قرمز به طرف آبی با رگه های سفيد ، ناحيه سينه دارای رنگ روشنتر متمايل به خاکستری |
| - دارای رنگ صورتی و آغاز سياه شدگی سر . | ||
| وضعيت ظاهر گوشت در طول و بعد از پوست گيري | - پوست گيري با تكنيك خاص آسان است ولي مقداري گوشت به پوست مي چسبد | پوست آسانتر كنده شده و مقدار كمي گوشت به آن مي چسبد |
| - گوشت داراي سفتي كمتر بوده و كمي زمخت است | ||
|
- گوشت سفت است ولي زمخت نيست
|
||
| جدا شدن قطعات | جدا شدن قطعات بندرت و بسيار ناچيزاتفاق مي افتد | مقدار كمي جدا شدگي قطعات اتفاق مي افتد |
| بو | بوي تازگی و خود میگو | عاري از بوي تازگی و میگو |
| كمي بوي شيريني | كمي داراي بوي ترشي | |
+ نوشته شده در شنبه پنجم دی ۱۳۸۸ ساعت 16:56 توسط مهدی اعتدالی
|
در این وبسایت به موضوعات مربوط به صنایع غذایی و فــرآوری آبـزیـان Fish Processing می پردازیم،سعی میکنیم مطالب و مقالات جدید و پر محتوا رو تهیه و با انواع فرمتها word,pdf,ppt در اختیار علاقمندان بذاریم،در ضمن عکسهای مرتبط با صنایع غذایی و فرآوری هم داریم..(بیشک دیدگاه هر کس نشانهی تفکر اوست، ما در برابر نظر دیگران مسئول نیستیم...)مرسی که تشریف آوردید...