خصوصيات ظاهري ( ارگانولپتيك) و معيارهاي تازگي ماهي (Whitefish)
| خصوصيات ظاهري ( ارگانولپتيك) و معيارهاي تازگي ماهي (Whitefish) |
| پوست | بسيار خوب( ممتاز) | درجه يك (A) | درجه دو (B) | كهنه |
| روشن ، بدون تغيير رنگ، درخشنده | رنگ روشن ولي درخشنده نيست | پوست در حال تغيير رنگ از روشني به سمت كدورت | رنگ كاملا ً كدر | |
| موكوس سطح پوست | آبكي ، شفاف | غبار مانند | شيري | خاكستري متمايل به زرد |
| چشم | محدب و كاملاً برآمده سياه با مردمك روشن، قرنيه شفاف | محدب مقداري فرورفته ، سياه با مردمك كدر ، قرنيه مقداري مات | پهن ، قرنيه مات ، مردمك كدر | مركز فرورفته ، مردمك خاكستري ، قرنيه شيري |
| آبششها | رنگ روشن بدون موكوس | رنگ پريده موكوس شفاف | رنگ متمايل به قهوه اي، ضخيم ، موكوس كدر | رنگ زرد ، موكوس شيري |
| پريتونيوم( در ماهي شكم خالي ) | صاف ، شفاف ، به سختي از گوشت جدا مِيشود | تا حدودي كدر ، مي توان آن را از گوشت جدا كرد | براحتي از گوشت جدا مي شود | از گوشت جدا شده است |
| بوي آبشش و حفره شكمي | بوي تازگی و بوی خود ماهی | نمي دهد | تخمير شده ، بوي ترشي مي دهد | كاملاً بوي ترشيدگي مي دهد |
| گوشت | داراي سطح صاف ، محكم ، الاستيك | داراي حالت الاستيك | كمي نرم ، داراي سطح كدر | كاملاً نرم ، فلسها براحتي از پوست جدا مي شوند، سطح گوشت چروكيده است |
+ نوشته شده در شنبه پنجم دی ۱۳۸۸ ساعت 16:55 توسط مهدی اعتدالی
|
در این وبسایت به موضوعات مربوط به صنایع غذایی و فــرآوری آبـزیـان Fish Processing می پردازیم،سعی میکنیم مطالب و مقالات جدید و پر محتوا رو تهیه و با انواع فرمتها word,pdf,ppt در اختیار علاقمندان بذاریم،در ضمن عکسهای مرتبط با صنایع غذایی و فرآوری هم داریم..(بیشک دیدگاه هر کس نشانهی تفکر اوست، ما در برابر نظر دیگران مسئول نیستیم...)مرسی که تشریف آوردید...